Första natten i Oslo … Ta bort och till sängs vid 9!

soledimezzanotte-298x300Jag har ett möte med Erik kl 17:00 till kvadraten på Sentral Station, framför tiger staty. Också han träffade jag genom Couch Surfing och kommer att erbjuda mig gästfrihet för natten.
Han lockar mig med handen för att identifiera sig. Erik den klassiska skande, blek hud, med en liten “skägg nästan omärklig, eftersom det är en nästan albino blond, lång och smal med en liten” av bacon, utan tvekan på grund av öl.
Inne i stationen finns en indisk ta bort grillspettet, vi beställer de dagliga särskilda, kyckling med Kurkuma sås, ris pilaff och sallad.
Indragning resväska och korsa ett bygge och en liten kyrkogård. Börjar att uppleva trötthet, jag försöker hålla en konversation att återbetala bostäder men inte vänta med att gå till sängs.
Just anlänt välkomnar oss hans katt, frågar Erik mig av en slump jag är allergisk eller om jag är rädd för katter, jag skakar på huvudet för att säga nej, strök varelsen. Vi äter på soffan som vi titta på Simpsons på originalspråket med undertexter på norska. Jag slutade äta skelning. Just Erik anser att andningen blir tyngre, frågar mig om jag vill gå i vila, jag tittar på klockan: 09:00, solen är på väg att gå ner men fortfarande finns det fortfarande lätt, men jag är utmattad, så jag önskar er god natt och jag håller vilken tid larmet.
Jag vaknar upp på 08:00, har Erik att vara på jobbet på 9:00. Medan jag tar mitt kaffe jag fråga vad gör du. I går jag nämnde under resan, men tröttheten jag hade helt isolerad. Han arbetar i en förskola som lärare, så jag frågar honom om igår var det kungliga palatset barn koner. Motvilligt berättar mig inget, men de gick till den botaniska trädgården för att öka medvetenheten om de växter och blommor till barn. Att bra initiativ! Jag dagis var jag alltid inlåst, som mest vi gick ut till trädgården utanför byggnaden.
Jag frågar honom om jag kan lämna dina väskor och sedan ta dem på eftermiddagen, nickar talar om för mig att det inte finns några problem. Medan dela våra gator informerar mig han avslutar arbete vid 4 och sedan kan vi träffas på 4:30 på samma ställe igår eftermiddag.
Det får ganska kyliga utsidan ser det att värma upp lite “på stationen där jag skriver!

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...